Romanttinen loma – sinulle ja hänelle

Kaipaatteko irtiottoa arjesta? Haluatteko paeta lapsiperhearkea ja jättää hetkeksi arkiaskareet taakse? Vai oletteko kenties vasta tavanneet ja haluaisitte syventää suhdettanne romanttisissa merkeissä? Oli syy romanttiselle lomalle mikä tahansa, se tulee usein tarpeeseen.

Romanttinen loma on sinun ja kumppanisi yhteistä aikaa, jolloin saatte toteuttaa kaikki toiveet ja haaveet, joista olette uskaltaneet aiemmin vain haaveilla. Romanttista lomaa suunnitellessa ei siis kannata jarrutella, vaan nostaa pöydälle kaikki toiveet. Haluatko viettää koko päivän spassa lojuen? Laitetaan tapahtumaan. Vai kaipaatko ylellistä hotellihuonetta, josta ei tarvitse poistua koko viikonloppuna? Onnistuu.

Romanttisia hotellikohteita löytyy niin läheltä kuin kaukaa. Lähes jokaisesta hotellista löytyy hieman laadukkaampiin öihin suunniteltu sviitti, joka sisältää hieman upottavamman sängyn, hieman pehmeämmän petivaatteet, hieman yleellisemmän kylpyammeen ja hieman enemmän yksityisyyttä, kuin tavalliset huoneet.

Todellinen romantikko voi suunnata ulkomaille kahdenkeskisen ajan perässä. Etenkin Aasia on monen rakastuneen parin vakiokohde romanttista lomamatkaa varatessa: rannalle asennettu riippumatto tai makuuhuoneesta suoraan omalle uima-altaalle johtava polku on varmasti monen haaveissa. Myös lähempää löytyy loistavia kohteita. Esimerkiksi Kööpenhaminassa sijaitseva Villa Copenhagen tarjoaa laadukasta, yleellistä yöpymistä pohjoismaisessa ympäristössä.

Mitä lomamatkalle sitten kannattaisi pakata mukaan? Onnistuneen romanttisen loman edellytyksenä on tietenkin avoin mieli ja innostunut asenne. Lisäksi mukaan kannattaa pakata mukavia, mutta kauniita oleskeluvaatteita, joissa on mukava viettää aikaa hotellihuoneessa. Illalliselle kannattaa pukeutua parhaimpiinsa, jolloin voi tuntea olonsa itsevarmaksi. Kylpemistä varten kannattaa ottaa mukaan laadukasta kylpyvaahtoa ja hyväntuoksuisia kynttilöitä tai suitsukkeita. Hieronta tuoksuvalla hierontaöljyllä voi olla mukava ohjelmanumero illan päätteeksi. Voit myös ostaa kumppanillesi lahjan, jonka annat viimeisenä iltana lomallanne.