Yllätä rakkaasi marjoja pursuavalla luksusaamiaisella

Marjat, oli ne itse poimittuja, saatuja tai ostettuja, kannattaa aina hyödyntää jotenkin ja miksi et yllättäisi rakastasi terveellisellä ja erinomaisella luksusaamiaisella? Itse tehtynä loistava ja tuore aamiainen on varmasti toisen mieleen ja hän muistaa sen pitkään. Itse tehtynä myös tiedät varmasti mistä raaka-aineista ruoat on valmistettu. 

Marjat sopivat melkein kaikkeen

Marjat ovat mahtava raaka-aine ja soveltuvatkin melkein kaikkeen mahdolliseen. Voitkin siis miettiä mistä rakkaasi pitäisi eniten ja kokeilla mahdollisia reseptejä tätä tietoa hyödyntäen. Sopisiko maustamaton tai turkkilainen jogurtti pohjaksi marjojen kanssa nautittavaksi? Marjoilla saa makua monilla eri tavoin ja maustamattomat maitotuotteet, kuten juuri jogurtit, rahkat, juustot ja jäätelöt ovatkin mitä mainioin pari marjoille. 

Olisiko vähän ruokaisampi juustokakku vaikka mustikoilla tai mansikoilla mahtava tapa aloittaa aamu? Näin voisit toteuttaa brunssimaisen tunnelman ja saada mahdollisimman suuren nautinnon kokonaisuudesta. 

Tee itse mehukivennäisvettä tuoreesta marjamehusta

Mehukivennäisvedet, mehut ja kivennäisvedet on helppo ostaa kaupasta, mutta koska kuluttajat haluavat tasaista laatua, monesti kaikki maistuu ainakin aavistuksen teolliselta tuotteelta. Tähän onkin loistava ratkaisu tehdä itsetehdystä mehusta, kuten mustikka-, mansikka-, tai vaikka vadelmamehusta mehukivennäisvettä Sodastream hiilihapotuslaitteen avulla. Näin saat lisättyä itse hiilihapotettuun veteen täydellisen määrän mehua. 

Marjaisa jälkiruoka kruunaa kaiken

Aamiaisen niin kuin minkä tahansa aterian kruunaa jälkiruoka. Marjat ovat makoisa ja herkullinen lisä mihin tahansa jälkiruokaan tai jopa pelkästään! Jälkiruoaksi sopii herkullinen rahka, marjat ja ripaus kinuskikastiketta tai esimerkiksi herkullinen, itsetehty jäätelö, jonka mauksi, että lisukkeeksi marjat ovat fantastinen vaihtoehto. Tilavat Iittala kulhot sopivat monien eri jälkiruokien tarjoiluastiaksi. Nauttikaa luksusaamiaisesta ajan kanssa, jotta muistatte kokemuksen pitkään.